Bojkotta KPA Pension

Bojkotta KPA Pension 🚫
KPA pension har ett uppenbart mansförakt. Det blir uppenbart när man går igenom KPAs samtliga TV-reklamkampanjer de senaste 12 månaderna som alla förminskar, förlöjligar och kränker män. Inte en enda TV reklam från KPA pension under det senaste året fokuserar på något annat än kön och i synnerhet förlöljigandet av män. Jag bojkottar KPA pension och uppmanar alla som är för jämställdhet att göra det samma! Jag är för jämställdhet och allas lika värde jag väljer bort KPA pension!

One thought on “Bojkotta KPA Pension

 1. Känner inte till KPAs värderingar.
  Däremot tror jag inte på jämställdhet o allas lika värde, då vi alla är olika, män som kvinnor.

  Ibland förlöjligas män o ibland förlöjligas kvinnor i olika sammanhang. Män o kvinnor kommer aldrig att ha samma värde. Som individualist, anser jag olika personer har olika förutsättningar o bör inte generaliseras o inte heller behandlas likadant.

  Skickat från min iPhone

  17 juni 2019 kl. 23:13 skrev ADON :

  ADON posted: ”Bojkotta KPA Pension [🚫] KPA pension har ett uppenbart mansförakt. Det blir uppenbart när man går igenom KPAs samtliga TV-reklamkampanjer de senaste 12 månaderna som alla förminskar, förlöjligar och kränker män. Inte en enda TV reklam från KPA pension under”

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s