Malmö Pride erkänner brott mot arbetsrätt när Unionen nu stämmer Malmö Pride på 150,000 kronor!

Fackförbundet unionen företräder ett offer som felaktigt blivit uppsagd av Malmö Pride. En förening på gränsen av konkurs av. Malmö Prides sittande ordförande Anders Söderberg gift med den kända Operasångaren Rickard Söderberg erkänner Malmö Prides brott i en kommentar till Sydsvenskan “Driver Unionen detta vidare går vi i konkurs. Går vi i konkurs känns World Pride långt borta”. Det är svårt att tolka Malmö Prides ordförande Anders Söderbergs kommentar “Driver unionen detta vidare går vi i konkurs” som något annat än ett erkännande av brott mot LAS, Lagen om Anställnings Skydd.

Går det ens att kalla sig för en prideorganisation när man bryter mot så fundamentala värderingar som mänskliga rättigheter kring en anställning? Står inte Pride för just allas lika värde, mänskliga rättigheter och kampen om rättvisa?

Jag står upp för mänskliga rättigheter och bojkottar Malmö Pride. Det borde du också göra!

One thought on “Malmö Pride erkänner brott mot arbetsrätt när Unionen nu stämmer Malmö Pride på 150,000 kronor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s