Öka lusten – Slipp prostatabesvär!

Utbildar mig i Intense Mobility

Lösningen heter Intense Mobility

Det finns flera studier på mäns rörlighet och följderna av att vara mer eller mindre rörlig. Det man bland annat sett är att män i asiatiska kulturer där män i större utsträckning ägnar sig på rörelsebejakande träning mår bättre! De män som utöver Chi Gong, Tai Chi och Yoga löper bland annat mindre risk att drabbas av prostatabesvär. De upplever också en ökad lust vilket bland annat förklaras med en öka blodcirkulation i bäcken.

Nu har fitness24Seven precis tagit fram ett eget koncept som heter Intense Mobility. Ett 30 minuter långt pass där vi utmanar vår förmåga att röra oss. Vi står stilla på stället och till vår hjälp har vi en “viktlös” stång.

I december gick jag utbildningen för att bli instruktör i Intense Mobility. Nu på fredag kör kör jag min första klass på Fitness24Seven i Hässleholm. Varje fredag och måndag har du möjligheten att öka din rörlighet med Body balance och Intense Mobility med mig på F24S i Hässleholm ❤

För att vi kan!
För att vi vill!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s