Suger…

Ibland är det dumt att snåla. mobiltelefonen i din hand är ett ypperligt exempel på sådan dum snålhet.

Finns det något mer irriterande än en telefon som är slö, knappt reagerar och släpar efter. Är kameran dessutom kass är man snart redo för psyket.

Jag är ju smålänning och gillar att vända och vrida på kronan innan jag lämnar ut den. Men senast jag köpte telefon skulle jag nog hoppat betänkligheten om pris och syfte och istället tagit på spenderbyxorna.

När jag trycker på skärmen är den nu så jävla slö att inget händer. Så jag trycker en gång till precis samtidigt som skiten reagerar på första tryckningen och byter sida. Så av misstag trycker jag på helt andra knappar och hamnar långt åt helvete!

När man ser det perfekta fotomotivet och snabbt vill knäppa en bild, kan man fetglömma att telefonen ens vaknar innan prispallsbilden på Loch Ness odjuret hunnit dyka till botten.

Nej den här jävla telefonen suger. Men inte ens det är den bra på! Jag har telefonen i fickan men vill jag ha njutning får jag stå gör den själv 👻

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s