Bögar, Lypsyl och Morgontidningen

När jag var ung…yyyngre… fanns en myt om att bögar inte kunde matematik, bara jobbade med service, mode och krängde läppstift på Åhlens. Detta stämmer säkert in på många men representerar ju inte en norm. Helt utan att ta reda på fakta vågar jag kanske påstå att bögarna då för 20 år sedan säkerligen var överrepresenterade i många serviceyrken jämförelsevis med heterosexuella män. Men dagens migration har ändrat på den statistiken. Du kan nog inte idag iskallt räkna med att den manliga frisören du går till är bög.

En sak jag undrar över är hur många bögar som prenumerera på en morgontidning? Själv prenumererar jag på Smålandsposten. Tidigare har jag haft både Sydsvenskan, Svenska Dagblad och Dagens Nyheter. Vilken tidning prenumererar du på? Eller har du en nyhetsapp? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s