Okategoriserade

Jag har nog världens roligaste liv!

Jag har nog världens roligaste liv! Nej det är inte pengar och makt som ger dig lycka. Vill du ha ett roligt liv är det frihet, vänner och en fantastisk vardag som gäller. Jag omger mig med underbara människor som berikar min tillvaro, jag äger min tid och jobbet är en del av min livsstil. Pengar? Förmodligen mindre än du, men större frihet att njuta av dem än de flesta ❤

Bilderna är efter stängningsdags från Villa Gransholm Världens bästa hotell, restaurang och arbetsgivare 😀

Categories: Okategoriserade, Swedish

Tagged as: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s