Är kukringen ett smycke?

img_20170522_231514_303
Är kukringen ett smycke?

Är kukringen bara ett sexuellt redskap? Kan det även vara ett smycke? Eller något annat? Kukringen finns i mängder av utföranden och material. Även användningsområdet är brett. Jag har flera kukringar och just den du ser i min hand på bilden använder jag mest när jag vill känna mig manlig och fin. Men även för den sköna känslan den ger. Jag bär alltså kukring även ofta till vardags.

En annan underbar medlem till familjen kukring är ball stretcher (bild 2). Jag äger ingen, än  😉 Men tycker både det ser läckert ut och känslan av tyngd i pungen är behaglig. Jag älskar nog alla pungar men mitt ideal är hängpung.

För mig är kukringar av olika slag även utsmyckning.
Hur ser det ut för din del? Hur ser du på detta?

magnetic-lock-metal-scrotum-pendant-ball

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s