Sounding! En erfarenhet rikare…

 

giphy

Glad, Kåt och Nyfiken är tre ord som bra beskriver mig, mitt liv och min vardag. Runkar jag varje dag, nyfiken på det mesta och glad för det lilla. Ett liv utan njutning är inget liv värt att leva. Kanske har jag fel? Men det är inget jag tänker ta reda på. Istället väljer jag leka, lusten och glädjen 😀

Idag testade jag sounding för första gången. Det har inget med ljud att göra… 😉

1-pcs-male-stainless-steel-urethral-sounding

Sounding är när man för in stavar i urinröret för sexuell njutning. Något jag efter en lång tids nyfikenhet idag testade för första gången. Jag var otroligt kåt och hade inte runkat på två dagar eftersom jag varit bortrest utan möjlighet till egentid. Väl hemma tidigare idag hamnade jag framför datorn med porr och kände att det var dags att testa sounding.

Många gånger har dessa stavar fångat min nyfikenhet när jag pratat med andra killar. Beundrat både stavar i metall och glas genom montrar på porrklubbar. Så när jag nu sattmed brallorna nere och porr på skärmen hade jag ju inga stavar. Det fick bli en bläckpenna som fick jobba som stuntman i mitt första experimenterande med sounding.

I första försöket gjorde det lite ont. Det sved liksom till lite. Men jag tog silikon på ollontippen över urinrörsmynningen. Efter det var det bara spännande skönt. Jag sprutade på 5 minuter. Vilket är otroligt snabbt för mig och mina maratonrunk 😀

Japp jag ska helt klart köpa mig stavar i metall och utforska detta mer!