På gymmet hittar jag mina vänner!

DSC_2751.jpg

Gymmet är en bra resurs till nya bekantskaper. Gymmet är som mitt andra hem och där träffar jag en stor skara mycket viktiga personer. Viktiga vänner som förgyller min dag. förr gick man kanske till baren och umgicks med vännerna. Men gymmet är den nya krogen. Nu är det här man hittar det sociala nätverket!

ADON Buse www.adon.live bastu gym DSC_1284.jpg

Fredagar 17:45 är jag med mina godingar i spinningsalen och svettas i 45 minuter. Det är fullt i salen och jävlar vad vi har kul! Detta är livet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s