Heteronormativa kalsonger

IMG_0115.jpg

Idag fick jag en rolig kommentar i BP – Bögarnas Paradis (en vänskapsgrupp för bögar och bisexuella män) på Facebook. Det var en snubbe som tyckte jag hade heteronormativa kalsonger på mig. Sagt i all välmening och med sköna smiles till. Hur ser ett par bögiga kalsonger ut då kan man undra? Jag har ju själv en idé om vad jag anser. Men man undrar lite vart normen ligger idag?

DSC_2565IMG_0111 extra

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s