Nu jävlar ska vi ha skoj!

ADON spel flytt IMG_0097

Många tror att jag är skåning och Malmöit. Förmodligen beror det på att blogg ADON på allvar vuxit sig stor under den åttaårsperiod som jag bott i Skåne. I själva verket är jag smålänning. Uppvuxen i tvättäkta Emil i -lönnebergamiljö låååångt ute på landet i den småländska skogen. Bland ängar, kossor, hönor och tjärnar och sjöar.

IMG_0067

Malmö är en bra stad på många sätt. Tråkigt nog är det första malmöbon säger till turisten som frågar vart man ska hitta på: “ta tåget över till Köpenhamn”.  Malmös hetaste turistattraktion tycks enligt malmöborna själva vara grannstaden Köpenhamn.

ADON spel flytt IMG_0083

Nu vet ju jag att det inte är så. Malmö är en stad som har en hel del att erbjuda. Men böglivet är betydligt större på platser som Göteborg, Växjö, Halmstad eller Stockholm. Till Köpenhamn åker jag kanske 2 gånger om året och det går tåg dit från hela Sverige. Så är det Köpenhamn jag vill till så är resan dit enkel även från andra platser i landet.

ADON spel flytt IMG_0094

Men sanningen att säga så har Växjö, den stad jag kommer från och lämnade som tonåring nu utvecklats otroligt mycket. Växjö är en fantastisk universitetsstad som jag nu ska flytta tillbaks till. Resten av Sverige blir på en gång mycket närmre och med Växjö flygplats tar jag mig ut i hela vida världen. Att jag nu tar min andra universitetsexamen på Linné Universitetet gör Växjö till en skön bas för mig. Efter att ha bott största delen av mitt vuxna liv i Stockholm och även hunnit med att bo i Göteborg och Australien är det nu dags för Växjö att glänsa. Men det är inte alls säkert att det blir sista gången jag byter stad. Det är kul med luft under vingarna

Första flyttlådan är nu packad och till alla bögar, vänner och familj i Kronobergs län och hela Sverige våga leva ditt liv. Nu jävlar ska vi ha skoj! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s