Blir jag stor?

IMG_20181003_234800_933.jpg

Efter tuff start på Linné Universitetet i Växjö med litteraturvetenskapliga grundbegrepp har jag nu pljöt igenom lyrikanalys, dramatikanalys och epikanalys. Tre tentor är skrivna och inlämnade nyss. 23:54 bara 54 sekunder inan tiden löpte ut och inlämningen stängde. Men stolt som fan och kanske styv i korken är jag nu redan i full fart med nästa delkurs som startade tidigare idag “Den äldre litteraturen fram till 1700”. Jag läser just nu 60 poäng litteraturvetenskap. Vad ska jag bli när jag blir stor kan man undra? Jag undrar mer om jag någonsin blir stor? 😀

IMG_20180922_004435_599

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s