Läcker Lust, Länsa Pump

ADON buse www.adon.live DSC_1792

Bakisnjuta i soffan, rida in hjorden, hunsa buffeln? Samkvämsbusa, grupplek eller kyrkligt par-a-“normal” på tu man hand? Söndagskela kan man göra på många sätt. Drack du alkohol i går är du kanske extra taggad på lust, lek och gos? Har du snuttat vodka, pimplat vin eller flodat bira är det oftast bättre att hoppa gymmet och låta kroppen vila, kela och lusta. Träning på bakfylla gör oftast mer skada än nytta. Alkohol är en kolhydrat som inte bara är tom utan även klassas som en giftig kolhydrat. Själv drack jag måttligt och de blir Body Balance (Tai Chi, Yoga och Pilates) idag. Igår låg lusten som en skön dimma över hela dagen och jag tog tjuren i hornen två gånger. Jag antar att även dagens resa mellan gryning och skymning läcker lust och bäddar för länsa pump 😛ADON buse www.adon.live DSC_1787DSC_1788

2 thoughts on “Läcker Lust, Länsa Pump

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s