Pissat ner mig?

IMG_20180918_205240_484.jpg

Hos mig är det full on, 100 procent och gasen i botten nästan jämt. Livet känns fantastiskt just nu och har gjort det i många, många år nu. Träna har jag inte alltid gjort på samma intensiva och nyttiga sätt som idag. Från början körde jag och min bästis 1 timm gympa på Friskis och Svettig. Ett pass som alltid avslutaes med en öl på Flapbar i Stockholm. En bögbar som låg vägg i vägg med gymmet. Idag ser livet helt anorlunda ut. Jag tränar dagligen, äter och lever sunt. Men framför allt väljer jag glädjen och kärleken. Jag vill njuta av livet och dela med mig av allt de goa och roliga. Jag vill att du med ska få njuta och ha det bra. Idag har jag njutit riktigt ordentligt efter dubbelpasss på Fitness24Seven – Lilla Torg. Jag har alltså inte pissat ner mig på bilden utan är mellan två pass.
*
Nu kan det tilläggas att wet absolut med rätt man kan vara riktigt hett 😛 Även om vätan i kallingarna denna gång är svett, svett och mycket svett 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s