Kåt Sugen och Villig – Mitt val adidas

ADON buse DSC_2754.jpg

(Svesnka följer) Adidas is my favorite brand, and have in the leather fetish world always been the obvious choice!


Adidas har länge varit förstahandsvalet för buspojkar i fetischvärlden. Som SLM Malmö-hane och fetishlirare är Adidas även min heta favorit. Jag måste erkänna att Adidas maskulina och skönt manliga look blev min självklara favorit långt innan jag ens visste vad fetisch var. Träningen blir mycket roligare om man har alla de där leksakerna och roliga tillbehören. På fötterna har jag cykelskor när jag leder SPRINT eller Indoor Cyckling på Fitness24Seven. Adidas klär jag mig från topp till tå i nästan alla lägen. Även när jag leder Body Balance (Tai Chi – Yoga – Pilates). Jag tycker givetvis också du ska lägga en slant på roliga snygga träningskläder, fixa träningskort om du inte redan har och njut av livet!
Behöver jag upprepa att träningen gör dig kåt, sugen och villig? 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s