Emergency Wank

DSC_1041

(Swedish after) I just woke up and I’m horny like hell. I wank at least one time a day. Even the days when I fuck with others.The disadvantages of sharing room is the challenge of find wanking time 😀 But there is always the shower hahaha 😛

Djävlar vad jag är kåt just nu! Jag vaknade kåt och jag kommer vara kåt tills jag löser situationen. Vanligen runkar jag varje dag. Även de dagar jag knullar med andra. Men nu är jag i Wien och delar rum så tid och rum är en utmaning 😀 Men jag har redan runkat ett par gånger på toa 😛

DSC_2656DSC_2660DSC_2640

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s