Eagle Bar – Jag kommer nu…

DSC_2687.jpg

(Svenska f√∂ljer) EPOA AGM is over for today. Only dinner left on the agenda. Then I will go and have som fun at Eagle Bar. ūüėõ


Kommer i dubbel bemärkelse! 
Sista punkten f√∂r dagen √§r kvar. Middag med hela g√§nget. Sedan √§r vi fria att g√∂ra vad vi vill. Sj√§lv √§r jag √∂verk√•t och sugen p√• manligt bus i grabbig bar f√∂r endast hanar. Egle Bar √§r en s√•dan bar. 100 procent m√§n och testosteron nog att… Ja jag vet inte? Men d√§r finns darkroom, gloryholes och en bar. Bara jag kan h√•lla mig tills dess… Just nu √§r jag s√• k√•t att man n√§rmst kan beskriva mitt tillst√•nd som sexabstinens.
Men f√∂rst av med m√∂teskl√§derna, duscha och svira om f√∂r middgagen. Sedan tillbaka till hotellet och kl√§ upp sig i jeans… Sen blir det

Mer om EPOA AGM hittar du nedan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s