adon

Eagle Bar – Jag kommer nu…

DSC_2687.jpg

(Svenska följer) EPOA AGM is over for today. Only dinner left on the agenda. Then I will go and have som fun at Eagle Bar. 😛


Kommer i dubbel bemÀrkelse! 
Sista punkten för dagen Ă€r kvar. Middag med hela gĂ€nget. Sedan Ă€r vi fria att göra vad vi vill. SjĂ€lv Ă€r jag överkĂ„t och sugen pĂ„ manligt bus i grabbig bar för endast hanar. Egle Bar Ă€r en sĂ„dan bar. 100 procent mĂ€n och testosteron nog att… Ja jag vet inte? Men dĂ€r finns darkroom, gloryholes och en bar. Bara jag kan hĂ„lla mig tills dess… Just nu Ă€r jag sĂ„ kĂ„t att man nĂ€rmst kan beskriva mitt tillstĂ„nd som sexabstinens.
Men först av med mötesklĂ€derna, duscha och svira om för middgagen. Sedan tillbaka till hotellet och klĂ€ upp sig i jeans… Sen blir det

Mer om EPOA AGM hittar du nedan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s