Smelly Feet

DSC_2568 - kopia

(Svenska följer) After a long day of sightseeing and walking, my feet are smelly and sore.

Woof Woof vilken skön jävla dag det varit. Uppe med tuppen för att flyga till Vienna. Dagen har gått till att komma till ro här i Wien i Österrike där EPOA AGM hålls denna helg. Filip och jag har varit runt och njutit av denna underbara stad. fullt med snygga heta män och riktigt skön kultur. Enliten miss från min sida var värmen som fortfarande råder här. Det är högsommarvärme och tubsockor med sneakers är inte bra i vulkanhetta… Jag önskar du förstod hur starkt av fotsvett mina fötter stinker. Det luktar rätt gott ändå med fotsvett… Men det luktar jävla mycket nu 😀 Så det lir vila fötterna en stund. Sen in i duschen, snygga till sig och ge sig ut i den österrikiska natten.

Jag är så jävla kåt att kuken knappt går att kontrollera. Jag  tror de flesta män, grabbar och killar vet vad jag snackar om. När man är så pirrigt lättkåt av sig att kötet svullnar till vid minsta stimulans. Skulle jag runka nu skulle det förmodligen gå på 2 minuter. Eller kanske bara genom att rulla upp förhuden för att pissa. Jag får alltså passa mig när jag tvålar in dasen för nattens gladiatorspel 😀


DSC_2566 - kopiaDSC_2573 - kopia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s