Growing pants, interesting travel!

(Svenska följer) On the buss today and train yesterday I saw most interesting “manspred”. Growing bulge!


Nyss på bussen såg jag hur en blossande röd ynglin klickade på telefonen. Hans skrev avslöjade sinnesstämningen. Strax där på stoppade han handen i byxan o försökte se “naturlig” ut. Det gick sådär… Han tog ur handen ur fickan och la armen lite “diskret” över sitt praktstånd. Konturerna av killens nu fullt utvecklade stånd syntes klart och tydligt. På vägen av bussen höll han sin väska fint framför….

Igår satt jag bredvid en man på tåget mot Malmö och jag kunde med blott ögat se hur paketet bultade och växte! Det var som om han hade en instängd hamster i byxan som hoppade och tryckte för att smita ut… Tyvärr var det inte jag som var fokus för hans ivriga pitt. Bakom mina solglasögon anade jag hans intresse för hur en annan man satt och smekte sin gravida flickvän på benen…. Men jag var nöjd med mitt lilla skådespel. Jag fick dock inte mycket jobb gjort på den resan.

Jag önskar dig en fortsatt sjön toppendag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s