With Gym everything is possible

DSC_2497.jpg

Woof Woof¬†ūüźļ
(English after) Sommaren är slut men inte livet. Jag äter gott och njuter av livets goda året om. Fitness är min balans och den glädje som ger bland annat mjölk och kakor en självklar plats i min vardag. Fan vad det är kul att i grupp svetts och ha kämpa. Och jävlar vad gött det är att käka vad man vill när man samtidigt vet att jag jobbar bort allt på gymmet!

DSC_2508.jpg

Jag varierar min träning men är instruktör i Body Balance, cykling och SPRINT. I mellan mina pass kör jag gärna fria vikter och Body Attack. Ibland går jag till Nordic Wellness och tränar bakom centralen i Malmö. där är det lugnt och man kan även basta 

DSC_2496.jpg

Enligsh
Gym is fantastic!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s