adon

Uni boy with a unicorn…

(Svenska följer) I have been a blogger for many years now, and will be for many years more. But I’m also a teacher. Or was… I got fed up with the Swedish school system, resign one year ago, and desided another path to my life. Working as a blogger and being the commutator and press/media contact for Malmö Pride, I desided for a second bachelor degree. So here I am being a uni boy again. Going to be the best communicator on the market 📢🤘🇸🇪😎


Uj, uj , uj vad det finns läckra karlar, grabbar och män här på universitetet i Växjö! Jag läser Språk, Kultur och Kommunikation som leder till en kandidatexamen i kommunikation om 3 år. Just nu läser jag 30 poäng litteraturvetenskap Den äldre litteraturen. Ingen sagoläsning med enhörningar direkt. Men testosteronhalten på campus väcker noshörningen i brallan! Kåt som Fan av allt manligt o grabbigt gör mig het om kinderna och busig i sinnet. Jag vill para mig! Hade jag känt till Linné Universitetets hemliga sagovärld fylld av hjältar, prinsar och all tänkbar manlig härlighet, hade jag börjat plugga på Växjö Universitet för längesen och förmodligen aldrig slutat. Jag har dött och hamnat i paradiset! 👬👬👬💦

För att inte tala om alla heta hanar som manspreddar på tåget!!! 😍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s