Plocka fram kuken…

ADON buse www.adon.live 1 DSC_2466.jpg

(Svenska följer) I’m a cowboy and King of my own traian!
The train conductor just told me I now am the only person in the hole train. The train is called “The IKEA express” 🚂 đŸ€˜đŸ˜Ž


Woof Woof! Jag tröttnade pÄ livet som lÀrare sa upp mig frÄn min fasta tjÀnst för ett Är sedan och började leva livet pÄ riktigt!
Nu jobbar jag som bloggare, instruktör pÄ en stor gymkedja och har Àven pÄbörjat en till kandidatutbildning. Om tre Är Àr jag utexaminerad kommunikatör frÄn Linné Universitetet i VÀxjö. Livet fortsÀtter nÀstan som vanligt hÀr hemma i Malmö. Men ett par gÄnger i veckan drar jag till VÀxjö för att lira pÄ Universitetet.

SĂ„ hĂ€r sĂ„g det ut under mĂ„ndagen efter Älmhult i SmĂ„land. Konduktören kom fram till mig och snackade lite. Bland annat berĂ€ttade han att nu Ă€r jag helt ensam pĂ„ hela tĂ„get. Jag var bara tvungen att göra en statusuppdatering pĂ„ FB och en polare reagerade direkt: – Nu kan du ju plocka fram kuken hahaha :D! Jag tyckte det var en lysande idĂ© och blev sugen pĂ„ att droppa brallorna till golvet och hala fram snorren. IstĂ€llet för 10.000 meterklubben Ă€r jag med i rĂ€lsligan
 Men jag skulle byta i Alvesta sĂ„ han inte klippa nĂ„gon bild. 😀

ADON buse www.adon.live DSC_2471

Kanske fĂ„r jag en ny chans i morgon
? 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s