adon

Plocka fram kuken…

ADON buse www.adon.live 1 DSC_2466.jpg

(Svenska följer) I’m a cowboy and King of my own traian!
The train conductor just told me I now am the only person in the hole train. The train is called “The IKEA express” 🚂 🤘😎


Woof Woof! Jag tröttnade på livet som lärare sa upp mig från min fasta tjänst för ett år sedan och började leva livet på riktigt!
Nu jobbar jag som bloggare, instruktör på en stor gymkedja och har även påbörjat en till kandidatutbildning. Om tre år är jag utexaminerad kommunikatör från Linné Universitetet i Växjö. Livet fortsätter nästan som vanligt här hemma i Malmö. Men ett par gånger i veckan drar jag till Växjö för att lira på Universitetet.

Så här såg det ut under måndagen efter Älmhult i Småland. Konduktören kom fram till mig och snackade lite. Bland annat berättade han att nu är jag helt ensam på hela tåget. Jag var bara tvungen att göra en statusuppdatering på FB och en polare reagerade direkt: – Nu kan du ju plocka fram kuken hahaha :D! Jag tyckte det var en lysande idé och blev sugen på att droppa brallorna till golvet och hala fram snorren. Istället för 10.000 meterklubben är jag med i rälsligan… Men jag skulle byta i Alvesta så han inte klippa någon bild. 😀

ADON buse www.adon.live DSC_2471

Kanske får jag en ny chans i morgon…? 😛

Categories: adon, Bulge :P, humor

Tagged as: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s