2 Paket Cigg

AON buse www.adon.live f247 DSC_2169.jpg

(Svenska följer) 10 years ago I smoked 2 packs of cigarettes a day. Today I’m a group exercise instructor


Dagens kos styr mot Helsingborg där jag ska vikariea en klass Indoor Cycling. Det är nu många år sedan jag bytte rökningen mot fitness. Jag bodde i Stockholms skärgård med min dåvarande pojkvän. Vår relation tog slut, vi bröt upp och jag flyttade till Australien. Vid den här tiden rökte jag 2 paket cigg om dagen. När jag släckte ciggen jag blossade på planerade jag redan in nästa. Men att bara sluta rakt av med något som tagit så stor plats av ens liv är svårt. Därför fyllde jag det tomma hål cigaretterna lämnade efter sig med fitness. Jag började träna på allvar och utbildade mig till träningsexpert i Australien. Jag har nu varit rökfri i cirka 10 år och jobbar som instruktör på Fitness24Seven.

Just denna lördagen vikarierar jag ett pass Indoor Cyckling på fitness24Seven Kullagatan Helsingborg. Mitt hemmagym är Fitness24Seven LillaTorg, Malmö där jag leder Boy Balance, Indoor Cycling och SPRINT. Varmt välkommen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s