Rövhålet som hugger & fittan som biter

ADON Buse www.adon.live DSC_2277 1.jpg

(Svenska följer) Cruising on Grindr, Gaydar, Scruff etcetera I have noticed that more cruisers are more interested in telling the crowd what they don’t want instead of who they wanna spend a night orthe rest of he life with. Being rude insulting everyone that doesn’t fit into thier selection of choise. I fin thatvery unatractive, lose my interest with the first sentence, and just klick next.


Bittergökar, kravattryttare och fina fröken på Junibacken finns i många skepnader och på alla raggsighter! Men vem vill stoppa snorren i gapet på en huggorm eller slicka draken i pyttan?
*
I djurvärlden gäller det att sjunga vackrast, ha finast dans eller collast fjädrar, vingar och färger. Eller helt henkelt dofta mest nice. När djuren lockar till sig en partner att para sig med vill de  hävda sig och lyfta fram sin bästa sida.
*
Men det vill inte alla på Grindr, Scruff eller andra raggsighter. Man ser allt oftare hur Britta Besk och fina fröken på Junibacken letar sex genom en mindre epistel förmaningar och förolämpningar. Förvånansvärt många tycker det är viktigare att tala om vad man inte söker eller vill han än vem man faktiskt vill dela sitt liv eller njuta en natt med. Det är häpnadsväckande vad man kan läsa på en wall och profil nuförtiden. Olle Tvärs parningsdans i moll lockar i alla fall inte min springare i spiltan. Jag fortsätter att köra på modell granskog med näktergalens goa trudelutt, glädje och med ett brett leende. 😛