adon

It’s a great feeling to to feel that it’s “still there

ADON Buse www.adon.live DSC_1526

(Svenska följer) No one wakes up in the morning looking like five million dollar! I feel a lot of things when I wake up in the morning, but beautiful is not one of them. I Love mornings though. I love going upp with hard wood, make coffee and enjoy the first moments of the day with one hand in my undies and the other hand around a cup of coffee. It’s not a myth that men put a hand in the pants and play with the dick. I don’t know wy? But it’s a great feeling to to feel that it’s “still there”. 😛


God morogn!
En av mina äldsta filmscensminnen är från filmen ”Arnold”. En gayfilm som utspelas i bögarnas Florida åren innan AIDS kom. Filmen är full av kärlek, tårar och drama. Scenen jag tänker på utspelas i sovrummet och i sängen. Arnold och hans pojkvän ligger och sover bredvid varandra tidigt på morgonen. Arnolds vaknar innan sin pojkvän, rusar upp, sminkar sig, gör sig fin och kryper ner i sängen och låtsas sova igen. Sen sätter han på väckarklockan och ”bägge” vaknar. Arnold ser ut som en dröm för sin pojkvän. Lite så som vi alla vill se ut när vi vaknar men ingen av oss gör!

ADON Buse www.adon.live DSC_1523

Själv ser jag ut som Madam Skräphög i Fragglarna när jag vaknar. vilket är inget mot hur jag känner mig. Ögonlocken hänger, starkt kaffesug, halvstyv i brallan, taskig andedräkt, påsar under ögonen stora som fisketrålar, ont i lederna, träningsvärk och stela muskler. Nej man är inte vacker när man vaknar! Men som tur är går det mesta över rätt fort. Den halvstyva kuken är väl det lättaste att åtgärda tillsammans med kaffesuget. Det är i alla fall högst prioriterat!

ADON buse DSC_1531

Att man som grabb, kille och man ständigt tallar sig på snorren är ingen myt! Det är sant och högst förekommande. När man vaknar på morgonen vill man liksom nästan känna efter att han är kvar där i kallingen. Eller om man nu sover naken. Det är en rätt mysig känsla att med kaffekoppen i ena handen och snorren i den andra njuta av dagens första gäspning och suck. 😀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s