adon

I cant get enough of the woods

DSC_1268.JPG
(Svenska följer) I have lived most of my grown up life in Stockholm. But being raised in the countryside of Småland I cant get enough of the woods. Today me and my boyfriend lives in Malmö, Swedens third largest city. But I have my heart at te countryside, and i take every oportunity i get to go to my boyfrineds familys farm with my man ❤

Livet bjuder på många kontraster. För mig och snubben är en skön kontrast Citylivet i Malmö och lantligt liv på gården ute i bushen. Själv är jag uppvaxen på den småländska landsbygden. Som liten knodde hoppade jag i höt, skrämde höns och cyklade ner till sjön Åsnen för att bada med polarna.

DSC_1270

Efer nästan ett helt vuxet liv i Stockholm och en tid i Australien har jag nu bosatt mig i centrala Malmö sedan några år tillbaka. Men med hande på hjärtat stortrivs jag på vischan och längtar ständigt ut i skogen med min kille. Att lattja men snubben och jobba med händer och kropp är bland det bästa som finns.

DSC_1272
Jag tänder som fan på min goding både i snoffisga golfkläder likväl som i skogsmundering och kepa. Men med handen på hjärtat är lantisstilen hetast och att var tillsammans i skog och mark gör mig kåt som fan och sugen som helvete. Jag älskar min gubbe och även om jag allt som oftast är nöjd med livet och alltid väljer glädjen är livet lite lättare och lite roligare på landet!
DSC_1269
Att sitta bakom och hålla om min snubbes starka och heta kropp när vi åker quadbike ger mig alltid fjärlilar i magen pirrar i kroppen och hard wood i brallan. Jag älskar min Mr Huntsman ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s