adon

Hole Pic

IMG_0741.jpg

(Svenska följer) My horny boyfriend couldn’t help himself this morning, and snapped this photo of me still sleeping.


I morse tänkte jag ligga och dra mig i sängen länge. Men vaknade tidigt trotts allt. Men min pojkvän var snabbare än mig upp ur sängen. Medans jag fortfarande var hos John Blund snodde han åt sig denna bild. Jag sov jupt och märkte inte hur han blev styv i lemmen, kåt i kallingen och knäppte av några bilder på mig. Men go som han är delade han med  sig av “fångsten”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s