Spring = Gay cruising

ADON buse www.adon.live DSC_0890

Svenska följer) Finally the spring heat is hear! It’s time to try hooking up at gay beaches, gay parks and other secret gay cruising areas. I love that part of gay culture! 😛


MĂ„nga ser bögarna som upphovsmĂ€n till parkbus och buskknull. De flesta heterosexuella ser ocksĂ„ pĂ„ den delen av vĂ„r kultur med skam och avsky. Men i sjĂ€lva verket har de heterosexuella lika stor del i parkkulturen som bögarna. Eller snarare större ”skuld”. Utan heteronormen och de heterosexuellas böghat hade vi aldrig tvingats ut i parkerna och in till de offentliga toaletterna för sex mĂ€n i mellan. Det var ju sĂ„ park och offentlig toalett -kultur föddes. Det fanns ingen annan möjlighet för oss bögar att trĂ€ffas. I synnerhet inte nĂ€r Svenska staten förbjöd och stĂ€ngde ner vĂ„ra bastuklubbar för att sĂ€tta stopp för vĂ„rt knullande. SamhĂ€llet gjorde det sĂ„ svĂ„rt som det bara gick för oss bögar att trĂ€ffas och ha det skönt. Man  var alltsĂ„ med ock skapade vĂ„r kultur.Nu Ă€r bastuklubbslagen borta och vi har mĂ„nga mötesmöjligheter. Men en del av den gamla bögkultuern finns fortfarande kvar och en del parker och strĂ€nder lever fortfarande kvar. TrĂ„kigt nog minskar den kraftigt. Men jag kĂ€nner mig rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att den aldrig helt kommer att dö ut Ă€ven om mötesplatserna, parkerna och de offentliga toaletterna kommer att minska. Vi Ă€r trots allt mĂ€n. MĂ€n har en skön sexuell drift och sĂ„ lĂ€nge kuken kan stĂ„ kommer vi söka spĂ€nning pĂ„ platser dit heteronormen en gĂ„ng piskat in oss..
Jag vill samla Sveriges bĂ€sta rastplatser, parker, strĂ€nder och övriga raggstĂ€llen pĂ„ min hemsida och behöver din hjĂ€lp för att skapa denna raggkarta. Skriv en kommentar till detta inlĂ€gg med lĂ€nkar och vĂ€gbeskrvning till ditt hetaste tips. Eller maila mig till blog.adon@outlook.com Skicka gĂ€rna med en bild, lĂ€nk till hemsida eller annat som kan underlĂ€tta för att hitta elller beskriva raggplatsen. MĂ€rk mailet “PARKBUS”.
Det finnns ett litet skönt omrĂ„de i Slottspakren dit bögarna framför allt sena kvĂ€ller till fredag och helg cruisar. Ett litet begrĂ€nsat och undanskymt stĂ€lle och du hittar klubben med beskrivning HÄR. Medlemskap i Qruiser krĂ€v för att fĂ„ tillgĂ„ng till klubben

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s