Happy day

ADON Buse www.adon.live DSC_0889.jpg

(Svenska följer) It must be something special with this day. I normally don’t toss off in the morning. That is something I normally do later on. But this morning I had to play the game and hit the meat. 😀


Wow vilken jävla fin morgon vi har! Solen skiner från en blå himmel och temperaturen är riktigt behaglig. Med behaglig menar jag att gårdagens vinterjacka åtminstone inte behöver användas idag. Men efter två veckors tidsbrist och mycket jobb utan sovmornar tvingade jag mig idag kvar i sängen för att f lite extra vila. Det gick så där… Vaknade tidigt, snurrade några varv i sängen och sen upp och hoppa. Men jävlar vad glad jag är för att jag inte stannade kvar i sängen. Med all denna sol bakom mina gardiner önskar jag att jag sket i sovmorgon och gick upp ännu tidigare!

ADON buse www.adon.live DSC_0886

Det måste vara något speciellt med denna dagen! Vanligen runkar jag inte det första jag gör på morgonen. Men innan jag hoppa upp ur sängen var jag så grymt sugen at jag var tvungen att slita i köttet och rasta busen! Nu måste jag även byta lakan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s