adon

Snaska lite extra på gurkan som komp

ADON buse www.adon.live DSC_0851 1.jpg

(Svenska följer) No need to choose anything else but happiness!


Efter en skön dusch och galet kul pass på cykeln står jag här och torkar min lekamen. Eller ja det var tidigare. Nu sitter jag i mjukisar och lirar God Of War på mitt älskade PS4 när det strax är dags att dra hem till pojkvännen för mys, grillning, plaska i poolen och avslutningsvis slappa med en cocktail i spat. Ute står det som spö i backen. Tydligen siar man samma väder hela sommaren. Men det gör ju inget! Du packar gymväskan eller badväskan och drar ner till stranden och simmar lite i regnet. Eller dyker du upp hos mig på Body Balance, cykling eller SPRINT.
Det är min söta pojkvän som lagar maten ikväll och även om jag brukar skryta om att jag inte äter kött hemma så gäller inte det samma min kille. I kväll blir det minst tre olika kött på grillen. Men jag får väl snaska lite extra på gurkan som komp för klimatkvoten ikväll. 😉
Om jag alltid är glad och älskar livet?
Ja för det mesta! Jag väljer glädjen! 😀

Categories: adon, Bulge :P, Naughty :P, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s