And you immediately have to poop

ADON Buse DSC_1890

(Svenska följer) I love the feeling when you drink your first coffee in the morning and you immediately have to poop 😀


När jag vaknar på morgonen längtar jag riktigt till den första kopp kaffe på dagen. En kopp som inte låter sig dröja när det nu är kaffet som har första tjing på mina mornar. Med tanke på all ny forskning som understryker hur dåligt det är att Snooza (läs varför här) kliver jag upp ganska så omedelbart för att sätta på vattnet till kaffet. Jo jag har en kaffebryggare i källaren där den får stanna då kaffebryggare bara tar plats och en massa tid. Nespresso gillar jag inte så en sådan maskin kommer inte in i mitt hem. Jag får ingen kick av det kaffet hur många kapslar jag än använder till en kopp kaffe. Så hos mig kokas vatten och jag njuter snabbkaffe. Men oavsett vilket kaffe man än föredrar, väljer och dricker startas systemet upp. Och jag diggar verkligen känslan av att dricka första klunken kaffe på morgonen och man omedelbart måste gå och skita! 😀

www.adon.live gay adon buse.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s