adon

Malmö Fun

DSC_0847

(Svenska följer) I took my good friend Filip out yesterday. Great night at Malmö Lilla torg. Many men to watch.


Bakis och nöjd har jag nog runkat och sprutat fyra gånger idag. Bilden som togs igår nere på byn föreställer mig och min goa vän Filip. Filip är en fantastisk malmöstjärna och grundaren av Malmö Pride. Med sitt otroliga jobb inom Malmö Pride där han sitter som arbetande ordförande har Filip bidragit till att föreningen växt flera hundra procent sedan start. Även jag sitter i styrelsen för Malmö Pride men kommer inte i närheten av samma insats om Filip.

Jag kände att vi behövde komma ut och chilla lite på uteservering i den Skånska vårvärmen här på den svenska Rivieran.

Jag kan varmt rekommendera Malmös uteserveringar. Jävlar vad många snygga och heta grabbar och män jag såg när vi satt där och sörplade bira på Drum Bar nere på Lilla torg! Jag älskar män, och tittar gärna. Sen är det riktigt roligt att jag som bög är riktigt poppis bland brudarna. Jag får mängder av ragg och som den narcicist jag är njuter jag lika mycket av den kvinnliga uppmärksamheten. Det är nog dags att testa ett one night stand med en brud snart. Hitintills har jag bara varit med brudar i situationer med både tjejer och killar.
Efter en otroligt skön lördag har jag idag en sliten söndag med chill och runk

Categories: adon, English, Selfie, Swedish

Tagged as: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s