adon

Less talk more sex!

ADON Buse live gay www.adon.live 2015-03-13 12.34.49 qx

(Svenska följer) When I attend to a groupsex party I don’t wanna talk about Eurovision song contest, spring budget or cookie recipes. If that is what you wanna talk about, go take a coffee with your mates. Having groupsex I wanna be in a sexual mood. Talk about sex and talk dirty och just shut the fuck up! 😉


Gruppsex är en skön företeelse och med PrEP har detta bögarnas samkväm blivit mer avslappnat och kul. Men en sak som ofta förstör är snack om ditt och datt, och väder och vind som om man var på ett kafferep? Vill man prata skit tar man en fika med vännerna. Går man på knullfest pratar man snusk eller håller käft. För mig är sex en mental handling där fantasi och tanke är koefficient. Jag knullar framför allt med min hjärna. Kuk, röv och kropp är bara redskap. När man vet att sex för många äger rum i huvudet förstår man lättare varför snack om höstbudget, mammas kakrecept och vart man ska åka på sommarsemester kan verka störande när man knullar.

Adon buse www.adon.live DSC_0193 1

På många knullfester stannar man ett tag och man både knullar flera gånger och kommer ett par gånger innan man är nöjd och drar hem. Men den vanligaste orsaken till att jag drar hem är inte att jag ”sprutat klart”. Jag klarar helt enkelt inte av att gå från att prata om sommarrean och kriget i Syrien till rollen som brunstig hane och befrukta röv. Bara för att en stund senare göra samma verbala resa igen mellan snuskig porrfilmskänsla till ”ska du se på melodifestivalen i morgon?”

När jag går på sexfest går jag in i rollen som sexmaskin. Den rollen vill jag behålla tills jag knullat klart och går hem för att kuken är rastad, pungen är tömd och röven är nöjd.

DSC05518.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s