adon

Sauna is fun :P

DSC_0412

(Svenska följer) It is fun how everyone love having sex but no one give sex cred for being something ok. Instead everyone praktis sex, pretending not to have it and talk bad of us, out int the open with pleasure, joy, and a happy life. I love sex. have it often and don’t feel ashamed at all for enjoying pleasure. 😉


JEUET2V2VELL1O4W04DGFXOKTSZHYM3TNSZMMUCJLOLGLXFF.jpgRedan nĂ€r jag planerat in ett Ă€ventyr till Amigo eller annan porrklubb svĂ€ller kuken och jag blir kĂ„t som fan. TĂ„gresan till och frĂ„n Amigo Ă€r alltid en behaglig stund med mycket blodtillförsel och vĂ€rme i skrevet. Man kĂ€nner sig busig, gosig och pirrigt mysig. Sex Ă€r en riktigt bra lösning pĂ„ det mesta 😉

Det hĂ€r Ă€r ju inget fina fröken pĂ„ Junibacken skulle erkĂ€nna att han uppskattar. Men jag vet att Ă€ven han letar sig till stans skönare kvarterr nĂ€r tillrĂ€ckligt mĂ„nga drinkar sitter innanför vĂ€sten 😛
SjĂ€lv skĂ€ms jag inte av att jag tar tillvara pĂ„ livet och njuter hela vĂ€gen. 😀

Categories: adon, English, Photos, sex, Swedish

Tagged as: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s