adon

Work and Pleasure

ADON Buse ps4 www.adon.live DSC_0675

(Svenska följer) LGBT rights and working towards freedom of pleasure without prejudice and shame is much of my work. But sometimes I put my ass in the couch and play PS4 with my friends or with myself. My work as a blogger much reminds me of play, game and fun. Work to me is more of a lifestyle.  😀


Livet behöver inte vara så komplicerat. För min del är det viktigt att varva jobb med nöje. Många gånger är det svårt för mig att dra en gräns på vad som är jobb och nöje. Bloggandet och arbetet med att jobba för rätten till det egna valet, njutning och gay-kultur utan skuldbeläggning eller skam har blivit en livsstil. Men det finns tid till annat. PS4 är en jävligt kul grej att lira både med vänner och som egentid. Gymmet hälsa och en sundlivsstil är ju en annan viktig del i min vardag. Men det man kanske mest förknippar med mig är nöje, sex och njutning. Så givetvis ser jag till att ha det riktigt skönt på resan genom vardag och fest.

ADON buse ps4 www.adon.live DSC_0669

Läs gärna helgens tidigare två inlägg om just PrEP och hur man gör skillnad på bögar och andra när det kommer till just sex utan kondom. Här på min hemsida http://www.adon.live hittar du mängder av bilder, musik och tips på fester och festivaler runt om i Sverige, Europa och världen. Även en helt egen meny för fetischer. http://www.adon är mobil och surfplatt -vänlig

Categories: adon, Bulge :P, English, Selfie, Swedish

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s