adon

Manligt feromon väcker primitiv lust

ADON buse NW www.adon.live DSC_3762.jpg

(ONLY IN SWEDISH)

Min första kontakt med gymmet var på Friskis & Svettis, Fridhemsplan i Stockholm på 90 -talet. Medelgympa som avslutades med öl och cigg på “Flap bar” vägg i vägg. Då var det mest tråkigt och besvärligt och jag förstod inte riktigt vad jag gjorde där. Den nikotinförgiftade kroppen var i chocktillstånd av den överväldigande ansträngningen där man tillsammans med överviktiga damer i avklippta jeans försökte överleva 60 minuter i helvetet.
ADON buse NW www.adon.live DSC_3761
Idag känns denna förhistoriska bild avlägsen och vinsterna med att besöka gymmet är mångt fler än styrka, hälsa och kondition. Doften av svettig hane får primitiva reflexer att vakna till liv och man vill fylla lungorna av manligt feromon. Varje gång jag passerar en man i ansträngning med svettpärlor ringlandes från tinningar slår mitt hjärta extra slag och fladdrande fjärilar i magen kommer fram ur sina gömmor och svärmar. Det behöver inte nödvändigtvis vara på gymmet. Vi är nu på väg in i en varmare period med lättklädda grabbar som gör sina joggingrundor ute. Som en frisk fläkt av 100 procent man fläktar vinden med sig doften av kärlek när man blir omsprungen av varm och svettig hane. Med sådan kärlek till manliga dofter är det inte svårt att förstå att man trivs på gymmet, i omklädningsrummet nära ansträngda muskler i arbete.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s