adon

Cheaper PrEP – Easier sex

DSC_0715 1.jpg

(Svenska följer) With the patent gon for Truvada, new cheaper PrEP is available at the Swedish market. It has been impossible up to now for Swedes to get PrEP due to the high price. But that has changed a little bit now. It still is hard to get PrEP in Sweden since the government doesent want to pay. But at least it is easier.


God morgon!
Idag skiner solen från en klarblå himmel här nere på den svenka Rivieran och våren verkar nu ha kommit på riktigt. Än har jag inte runkat, så hade varit skönt att ta mig till en porrkulbb och brukat otukt med andra kåta hanar? Sex har blivit betydligt “bekvämare” sedan patentet på Truvada gick ut och billigare alternativ nu finns på marknaen.. Det innebär att istället för att 30 dagars behandling kostar 5000 kronor, kan den vara så billig som 400 kronor. Precis som de flesta andra mediciner finns det nu alltså billigare alternativ du kan fråga efter på apoteket. Alla de mottagningar som tidigare sa nej till att skriva ut PrEP pågrund av den förhöjda kostnade på mottagningen kan nu ha blivit mer tillmötesgående.

Jag har själv beslutat mig förr att istälet som tidigare bara ta PrEP under perioder, nu istället ta PrEP på heltid i kampet att stoppa HIV. Om bara två veckor är jag igång med min behandling och det känns befriande.

Det ända hotet som finns nu är andras inställning till bögar som har sex utan kondom.

Categories: adon, English, HIV/AIDS, LGBTQ, Photos, Selfie, sex, STD, Swedish

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s