adon

HIV -Summer – PrEP

DSC_3178

(Svenska följer) Spring is in Europe and most of us practise more sex. My strategy not to get HIV is to take PrEP sometimes over year. I also get tested for all STDs frequently. Enjoy summer ❀

Woof Woof! Nu Àr vÄren Ànligen hÀr och sommarnypen runt hörnet. MÄnga av oss reser en hel del under sommaren och mÄnga av oss har mer sex under sommaren. Viktigast av allta Àr att du tar hand om dig sjÀlv och har roligt. Men lilka viktigt Àr att testa dig regelbundet. Flera av vÄra sexuellt överförbara sjukdoma smittar utan penetrationssex. Det rÀcker alltsÄ med att du tar pÄ ett smittat kön eller röv och sedan pÄ dig sjÀlv för att bli smittad. Klamy smittar Àven vid kyssar dÄ du kan ha klamydia i halsen och ger ungefÀr samma symptom som halsfluss. Men klamydia ger inte alltid symptom.

DSC_3164PrEP Àr min lösning till att inte fÄ HIV. Priset pÄ PrEP har gÄtt ner dramatiskt och kostar inte lika mycket som förr. Personligen vÀljer jag att ta Truvada under sÀrskilt utvalada situationer och perioder. Du mÄste alltsÄ inte Àta PrEP Äret om. Men givetvis har du bara skydd nÀr du medicinerar med PrEP. Jag Àr ingen lÀkare och rekommenderar ingen att ta lÀkemedel utan lÀkares ordination. Konsultera med din lÀkare. BÀr du ovetanes pÄ HIV och tar PrEP utÀstter du dig för stor fara och viruset blir resistent.
ADON Buse DSC_0051 1.jpgDu Àger rÀtten till din egen kropp. Ingen kan tvinga dig att ha sex utan kondom. Du Àger helller inte rÀtten att dömma dem som vÀljker att ha sex utan kondom. Gör ditt val, njut och visa respekt för de som tÀnker anorlunda.
HÀr pÄ hemsidan ADON hittar du i menyn GAY HEALTH mer information och lÀnkar till vart du kan testa dig.
giphy (4).gifMer njutning Ă„t folket! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s