Artiklar

Good Friday

(Svenska följer) Good morning. Most men seems to be horny right away waking up in the morning. But not all of us need a wank right away. Some of us build up sexual tension over day. In a relationship that can be a problem. One horny in the morning, the other horny later on.


Långfredag med långmys i sängen. Klockan är aldeless förmycket och jag borde redan vara uppe och göra nyttigheter. Det är galet fint väder och fåglarna kvittrar för fullt. Hur mpnga vaknar kåta efter en natts sömn? Hur många madtruberar och gör det skönt för sig innan man stiger upp? Själv förekommer det att jag vaknar kåt. Men bygger oftast upp lusten under dagen. När jag har partner är det ofta en “krock i lust”. Det verkar vara vanligast att män vaknar kåta och vill ha en utlösning. Det kan komma perioder då jag måste spruta på förmiddagen. De gånger det händer blir jag oftast kåt och sprutar gånger. Men för mig är bägaren oftast full till eftermiddagen 🍆💦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s