adon

Leaving the board of SLM Malmö

ADON Gerdes Buse Mr Leather DSC00913

(Svenska följer) After many exciting and jolly years in the board of SLM Malmö I have now decided to leave my assignment within the board of SLM. I have met many nice and lovely people through SLM Malmö. Thank you all for everything and I wish the new board of SLM a happy and exiteing future. 🙂


Tusen tack för allt!
Efter flera spännande och engagerande år i SLM Malmös styrelse har jag nu valt att lämna mitt uppdrag för nya spännande äventyr. Det har varit otroligt lärorikt och rolig att jobba med SLM Malmö, och jag har fått lära känna så många fina människor genom föreningen. Idag har SLM Malmö haft sitt årsmöte och jag önskar den nya styrelsen all lycka och framgång. 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s