adon

Balance in life

IMG_20180322_221922_175

(Svenska följer) Balance in your everyday life brings happiness into life. Fodd, Party, Gym, Play, Fooling around, joy, snacks etcetera… 😀


Med balans i livet är det lättare att hitta lyckan!
För mig har det varit att uppnå njutning genom strävan efter en sund livsstil. Att utesluta saker står långt ner på min lista. Istället är det hur ofta, hur mycket och motprestationer som spelar roll. Som exempel kan vi ta kost och gosaker. Jag äter precis allt. Men det är hur ofta och mycket jag gör det som är variabeln. Motprestationen är lek och rörelse. Jag tränar, och leder klasser på gym, rör mig mycket ute och har en aktiv fritid.
Samma filosofi om strävan efter balans fyller alla delar av mitt liv. Ett bra exemplet på det är hur jag i höstas sa upp mig från min fasta tjänst som pedagog och istället idag ser inkomsten som ett smörgåsbord. Jag jobbar som vikare, instruktör och bloggare. Utöver det kommer andra småuppdrag som genererar inkomst och jag bestämmer till 100 procent själv hur mycket, när och var jag ska jobbar. Denna frihet ger vardagen den  perfekta vågen med balans i livet för ett lyckligare liv.
Har du fundert över hur du lever ditt liv?
Har du en balanserad livsstil som du känner dig nöjd med?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s