Balance in life

IMG_20180322_221922_175

(Svenska följer) Balance in your everyday life brings happiness into life. Fodd, Party, Gym, Play, Fooling around, joy, snacks etcetera… 😀


Med balans i livet Àr det lÀttare att hitta lyckan!
För mig har det varit att uppnÄ njutning genom strÀvan efter en sund livsstil. Att utesluta saker stÄr lÄngt ner pÄ min lista. IstÀllet Àr det hur ofta, hur mycket och motprestationer som spelar roll. Som exempel kan vi ta kost och gosaker. Jag Àter precis allt. Men det Àr hur ofta och mycket jag gör det som Àr variabeln. Motprestationen Àr lek och rörelse. Jag trÀnar, och leder klasser pÄ gym, rör mig mycket ute och har en aktiv fritid.
Samma filosofi om strÀvan efter balans fyller alla delar av mitt liv. Ett bra exemplet pÄ det Àr hur jag i höstas sa upp mig frÄn min fasta tjÀnst som pedagog och istÀllet idag ser inkomsten som ett smörgÄsbord. Jag jobbar som vikare, instruktör och bloggare. Utöver det kommer andra smÄuppdrag som genererar inkomst och jag bestÀmmer till 100 procent sjÀlv hur mycket, nÀr och var jag ska jobbar. Denna frihet ger vardagen den  perfekta vÄgen med balans i livet för ett lyckligare liv.
Har du fundert över hur du lever ditt liv?
Har du en balanserad livsstil som du kÀnner dig nöjd med?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s