adon

Horny on the train

DSC_0440

(Svenska följer) had a great night in Copenhagen. Now being horny on the train home to Malmö 😛


Vilken skön jävla natt det blev. Efter hektiska veckor med releaser i mina gymklasser hade jag efter BB -releasen (passande namn) beslutat mig för en lugn fredag i sängläge. Men helt otippat blev det Köpenhamn och ett besök till Amigo bögsauna. Var där till småtimmarna innan jag go, ännu kåtare och glad satt på tåget hem och roade mig med att porra med kameran.

DSC_0413DSC_0435ADON buse www.adon.live DSC_0258DSC_0404DSC_0412DSC_0409

Jag önskar dig en riktigt skön fortsatt lördag! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s