Kändispodden Amelia Adamo

29386396_10155990765685853_6727694187577212928_n

Only in Swedish 😀


Redan några veckor innan Kändispoddens avsnitt med Amelia Adamo gick skvallrade min vän Benjamin att hon skulle var med. Han hade fått nys om min beundran till Amelia och gav mig en tidig julafton. Ända sedan han avslöjade sin gäst har jag känt mig som en liten grabb före julafton. Men nu är julafton här. Eller rättare sagt här om dagen när programmet gick. En fantastisk intervju av som måste upplevas.

Amelia är en fantastisk kvinna och jag dela hennes syn i så mycket. Hennes styrka och strålglans överträffar det mesta!

Här: kandispodden/47.ameliaadamo har du en länk direkt till avsnittet och Kändispoddens alla andra avsnitt. På min hemsida www.adon.live hittar du också Kändispodden i menyn överst på sidan.

Det är en fantastisk intervju och jag måste erkänna att jag grät en skvätt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s