adon

No genus, feminism or sexlessness….

ADON buse www.adon.live DSC_0106(Svenska följer) The pictures are from Sitges and a great mirror into many gay mens life’s. We like fun, joy and are not so easily verbal violated like most women seems to be. Therefore gay meckas like Sitges, Mykonos, Berlin and Key west for example are great escapes for all gay men. This is were music, fun joy etcetera are the topics. Not genus feminism and sexlessness….


Kränkt vit kvinna

Jag kikade på ettt skönt amerikanskt program som påminner lite om ett realityprogram. Man får följa med ett litet familjedrivet företags vardag. Ägaren är bög precis som ungefär hälften av de cirka 5 personer som jobbar fast. Övriga är heterosexuella kvinnnor. Företaget som jobbar med fastigheter hyr in hjälp och hantverkare till olika projekt. En av de böganställda såg en lott i en inhyrd hantverkares bakficka, en manlig heterosexuell hantverkare. Bögen tog upp lotten och kommenterade vinsten. Den manliga hantverkaren log och svarade på kommentaren varpå bögen stoppade tillbaka lotten i den manliga hantverkarens bakficka och gav honom några klappar på fickan och lotten, det vill säga rumpan. Den manliga hantverkaren skrattad och alla andra skrattade också.
Senare i samma avsnitt hade samma bög gjort en liten sång till sin ena kvinliga kollega. Hennes namn rimmade nämligen på bäver. Så bögen hade gjort en sång med hennes namn som rimmade på bäver. Det fanns absolut ingen elakhet eller baktanke med sången. Bögen var bara full av humor och frigjordhet som så många av oss bögar är. Men den kvinnliga kollegan rasade över sången. Kände sig kränkt och det hela slutade med samtal för bögen med chefen och en skriftlig varning, samt en ursäkt till den kränkta vita kvinnan.
Det slog mig när jag tittade på programmet att de flesta kvinnor och män över huvudtaget inte borde vistas med med varandra för mycket. Män oavsett om man är bög eller inte har en otroligt större tolerans och glädje till frigjordhet och spontan glädje. När jag tittar på detta amerikanska program och hör alla rappa, sköna kommentarer som bögarna fäller känner jag igen mig till hundra procent! Vi bögar och även heterosexuella män skojar och “tramsar”. Jag och mina vänner har samma språk. Ett språk som verkar få många kvinnor och lesbiska att se rött och kalla oss män vulgära och barnsliga (som att vara barnslig nu skulle vara något dåligt 😀 ).
DSC_0174
Jag har öppnat ett bankkonto där jag samlar pengar för att kunna köpa en lägenhet i bögmeckat Sitges trax utanför Barcelona. Tanken är att bo kvar i Sverige. Men jag behöver verkligen då och då komma bort från Sverige, kvinnor, genus, lättkränktheten och allt tjat, för att inte fullkomligt drunkna i pekpinnar och fyrkantighet.
Jag vill understryka att detta inte gäller alla kvinnor, män, bögar, lesbianer heteros med fler! Jag generaliserar friskt.
Har du svårt att förstå min poäng? Poängen är att det nog inte är så stor skillnad på hur bögar och straighta män fungerar. Straighta män är bara mer kedjade vid heteronormen. Men att skillnaden mellan män och kvinnor tycks vara ljusår. Min ståndpunkt är den att ingen ska behöva känna sig kränkt och slippa bli behandlad på ett för hen kränkande sätt. Därför ä det nog bäst om kvinnor lever för sig och män för sig. Vi passar helt enkelt inte ihop mentalt. Men det finns nog en och annan heterohane som inte ser det som en lika bra idé

2 replies »

  1. Ännu en tiopoängare! igenkännandet sitter som spikennickar ler och håller med underbara Sitges som överlevde Frankotiden och Klubb-33 Vingresor på 60-talet de första hundra åren som bögarnas paradis där kan du få en skön pensionärstillvaro när det är dags skynnda och köp din lägenhet nu! Jag hade chansen att köpa en av de fina husen 1968 för futtiga 75000:-kr men gjorde det inte. 😦

    Liked by 1 person

    • Jag köper så fort jag har handpenningen. Kommer kika på lägenheter med balkong och pool på området. Vill ha en plats för vänner och familj att komma på besök ☀️

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s