adon

Fever wood – Universe compensates

pitt bulge god morgon DSC_0330 2

This picture will soon to be found in the new page (under construction) “X-Files”

(Svenska följer) I have spent this weekend under blankets on the couch. Yesterday I got fever and had to reschedule my plans. But fever isent only a bad thing for most men. We get horny as hell (we always are but now even more :p ) ant stroking the cock is undescribeble nice. No words in any language can ever deschribe the feeling to cum when having fever. It’s like universe tries to compensate for giving you fever:
– Ok… I gave you fever… But at least it will be pleasuresome under the blanket on the couch


God morgon. Vilken dag att vakna till. Sol och blå himmel!
Men helgen fick planeras om när de nu var min tur att bli sjuk. Igår vaknade jag med halsont och feber. Det blev en stilla lördag och jag däckade redan vid 17 tiden. För att vakna runt 7 i dag söndag 😀 Jag har fortfarande feber och ont i halsen men att vara sjuk är inte alltid en dålig sak…

Bulge www.adon.live DSC_0314

När jag har feber blir kuken känsligare och det liksom pirrar av kåthet i hela “nöjesparken”. Att runka är sagolikt när man har feber. För att inte nämna den nästan gudomliga orgasmen febern bjuder på. Det här måste vara universums sätt att bjuda igen lite på när man nu blivit sjuk och begränsad i sin vardag:
– Ok, jag gav dig feber… Men du ska åtminstone ha det skönt där du ligger nerbäddad under filten.


En sida för “Explicit material” med namnet “X-Files” finns nu. Där alla bilder av “lättare” natur kommer att hittas. Detta för att alla ska känna sig bekväma att besöka blogg ADON. Bulor, lättklätt och vuxet språk kommer fortfarande att finnas på hela hemsidan.


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s