adon

Sitges Bitches!

DSC_0103

(Svenska följer) Sitges is heaven on earth and just in reach for a weekend trip from were ever in Europe, if you’d like. Sitges is just outside Barcelona so you can easily take the train into Barcelona for a big night, shopping and culture. The train betwene Sitges and Barcelona is only 30 min. Sitges is jus a small town or a big village and packed with gay men! I am so going back this summer and the hotel is alredy booked.


Kärleken till Sitges är enorm. Denna lilla stad som ligger bara 30 minuter med tåg från Barcelona är packad med bögar och allt en bög behöver. På dagarna har du stranden, havet, drinkarna och bögbuskmingel om du vill. På kvällarna blommar hela bögkvarteret upp och du har en hel gata full med barer, restauranger och klubbar. Jag drar dit i Juli igen och hotellet är redan bokat.

DSC_0133DSC_0215DSC_0164

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s