adon

Pleasure – Joy – Love!

DSC_0232(Svenska följer) My motto is pleasure, jou and love. A big part of that is sex and body contact! Another part is fitness. Broth ingredients equally important! To me balance between pleasure, joy and love to all and everything is important. This weekend I do quaterly training in Body Balance and SPRINT.


Träning, fitness och en sund livsstil är självklart för mig och jag håller en strikt balance mellan party och vardag. Det ena är inte roligare än det andra och båda delarna är lika viktiga. Att jag gillar att knulla vet de flesta som återkommer regelbundet till blogg ADON.  Att alla andra också gillar sex är inte heller någon hemlighet 😉

DSC_0234

Med blogg ADON och denna hemsida vill jag normalisera njutning och visa att man är lika mycket människa även om man står för att man gillar njutning.

DSC_0241

Denna helg har jag vikt åt kvartalsutbildningar i Body Balance och SPRINT. För mig är fitness en enorm njutning. Träning ger mig stort behag och en av bieffekterna är att jag blir kåtare och kan njuta mer av  sex!

DSC_0248

Men så har vi fina fröken på Junibacken som försöker göra sig bättre än alla andra. En sorglig  figur som behöver hjälp med livet och guidad rundtur i njutningens tempel. Jag vet att hen tittar in här lite då och då och jag vet att hen vill så hen skäms… Mitt liv började när jag lämnade heteronormen och fimpade fina fröken på Junibackens tillknäppta livsstil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s