adon

Great weekend

ADON buse www.adon.live sprint DSC_0259

(svenska följer) wow! After a great weekend with Les Mills quarterly workshops I feel fabulous right now. The last workshop was in Lund just north of the Swedish Riviera Malmö were I live. SPRINT is a hig intensive interval training on a bike. The more you exercise the more horny you get. And I am a horny guy just buy my self without any exercise. So you can emagine how fucking horny I was coming home after a weekend full of exercise! I have done somethin about it yes 😉


Woof Woof vilket jävla drag det var idag! Jag har varit på kvartalsutbildning hela helgen och idag var det dags för Les Mills SPRINT. Det blev en busstur från SVenska Rivieran Malmö till Lund med buss. Men jag ska vara glad att jag kom fram för hålla tiden och komma fram är inte Skånetrafikens starka sida! ADON buse www.adon.live DSC_0258

Men fram kom jag och kul blev det. Gerdahallen stod som värd till utbildningen och vilken fin spinningsal de har!

ADON buse www.adon.live sprint gym DSC_0261

I omklädningsrummet hittade jag en dusch som man satte på på gammalt hederligt sätt och själv fick stänga av. WOW vilken lyx! Jag duschade varmt och länge. Nu är jag hemma igen. En stor bonus till mycket träning är svullen kuk och sköna sprut. Jag var så jävla kåt att kuken nästan exploderade i brallan innan jag fick ner brallorna. Efter skönt kåtchattande med en man från Stockholm sprutade jag en deciliter och nu ska jag njuta kväll.

ADON buse www.adon.live DSC_0257

Japp! Träningen gör dig kåt, glad, frisk och stark! 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s