adon

Don’t snooze – Wank!

ADON buse DSC_3193.jpg

(Svenska följer) New research shows that it is bad to snooze. Get an app with an alarm asking questions to activate your brain. Or if are you one of those who wakes up horny? Then to jurk off might be the best “carrot” for waking up?! 😉


Först vill jag börja med att sa god morgon.MÄnga av er har redan stigit upp och börjat jobba. Jag lÄg och drog mig i sÀngen och pillade lite pÄ snorren fram till 09:00. Men nu Àr jag i full gÄng med kaffe, frulle och nyhetsmorgon. Och det var hÀr jag fick lÀra mig att jag gjort fel hela livet. Forskning visar att det Àr dÄligt att snooza pÄ morogonen. Tydligen tappar du en massa vÀrdefull dagsenergi genom att snooza. För att fÄ upp dig pÄ morogonen finns det olika appar till din telefon du kan ladda ner. Appar med larm som krÀver en uppgift innan det stÀngs av. För att dÄ aktivera din hjÀrna och starta upp din hjÀrna.
För dem ut av er som vaknar kĂ„ta Ă€r nog inte detta ett problem. Det mĂ„ste ju vara vĂ€rsta “moroten” för att vakna att starta dagen med ett skönt jĂ€vla sprut. SjĂ€lv blir jag kĂ„t under dagen och fĂ„r nog ladda ner en sĂ„dan hĂ€r app.

Categories: adon, English, humor, Photos, sex, Swedish

Tagged as: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s