adon

Police Work at str8 vs gay -festivals

ADON Buse www.adon.live DSC05094.jpg

(Svenska följer) There is a big difference between straight festivals and a LGBT festivals. In a LGBT festival the police and guards protect the participants at the festivals from external threats (str8 people that attack gya people).
In a Str8 festival the police and guards make sure that the festival participants dont hurt or rape eachother.
After a gay festival we can read about all the violence made to gay people from others. At str8 festivals we can read about all the violence and rapes made by the participante theme selves.


Det finns mängder av festivaler, klubbar och event jorden över. Alla med en särskild nisch, publik eller tanke. Alla vill bjuda på glädje men bara HBTQ-habitatet lyckas hela vägen. Det korta svaret är att på en gayklubb eller HBTQ-event som till exempel Pride finns endast en handfull vakter och poliser. De är där för att skydda besökare och deltagare mot yttre hot. Skydda oss mot personer som inte deltar men som vill förstöra för oss. Vi våldtar inte varandra, startar inga slagsmål och är inte våldsamma nä vi festar och har kul. På heterosexuella klubbar, event och festivaler vimlar det av vakter och poliser för att istället hålla besökarna i schack, förhindra att våldtäkter begås och stoppa alla det slagsmål och bråk som uppstår.

Efter en Pridefestival kan man läsa om alla de brott som begåtts av personer som inte tillhör festivalen mot pridebesökare. Vi har läst om mord, misshandel och stenattacker.

Efter en heterofestival läser vi istället om alla de brott som begås av deltagarna själva. Vi läser om slagsmål, våldtäkter och okontrollerad fylla. Anledningar som fått festivaler att lägga ner, media att rasa och kvinnor att blir rädda.

ADON Buse www.adon.live DSC04949Jag tog bara pride som ett exempel. Men pride kan lätt bytas ut mot vilket HBTQ-event som helst. Bilderna är tagna av mig på Stockholmpride för några år sedan och har inget med inlägget att göra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s